Vi søker frisør


Vi har travle dagar og fulle lister og vil tilby den rette medarbeidar fast stilling som frisør. Vi håpar du er energisk og brenner for faget. Har du i tillegg ei genuin interesse for hårmote og skjegg, og elskar å skape den gode kundeopplevinga, då er du perfekt for oss!

Her er noko av det vi ser etter:

 • Fagbrev i frisørfag
 • Kreativ
 • Utadvent
 • Blid og serviceinnstilt
 • Interesse i faget og trendar
 • Trives med ein hektisk kvardag
 • Ønskjer å lære barbering

Om Grow Frisør og Barber som arbeidsplass:

Vi er ein liten salong på Sørsida i Førde med tre frisørar. Sidan oppstart i 2018 har vi opplevd ein stadig aukande etterspørsel etter behandling ved vår salong. Vi prøvar alltid å yte det vesle ekstra og gjere oss flid med arbeidet. Vi har også prøvd å skape ei lun atmosfære i salongen med håp om at kundane kjem igjen gong etter gong.

Vi har mykje spennande i vente. Vi skal flytte over i splitter nye lokaler  i det nye bygget Elvenkanten i Førde frå februar 2023. Der vil det bli eit større miljø med blandt anna Astrid hudpleie og andre velværebedrifter. 

Kva vi kan tilby deg:

 • Godt milljø med dyktige kollegaer
 • Faglig og personleg utvikling
 • Ein inspirerande arbeidsplass
 • Kurs/messer etc. for å halde oss oppdatert innan trendar
 • Gode arbeidstider med rom for tilpassing
 • Konkuransedyktig lønn og provisjon
 • Pensjonsordning over snittet for bransjen

Vi kan tilby stilling frå 50 – 100% etter nærmare avtale.

Ta kontakt på post@growfb.no eller ring Monica på telefon 476 01 065 dersom du er interessert.